More

  5 tips om voetbal wedstrijden te kunnen kijken online

  Je bent een grote sportliefhebber. Maar, dat kan bij heel wat sporten op de lange duur heel duur worden. Om het met een mooie Vlaamse uitdrukking te zeggen: dat kan je bruine niet trekken. Daarom, een beetje rondkijken naar de verschillende sites kan je heel wat geld gaan besparen. Of zelfs, alles helemaal gratis maken. Let wel op, niet alles is allemaal even zuiver op de graat.

  Gratis, is het echt gratis?

  De beste mogelijkheid heb je je steeds op de verschillende officiële sites zoals de Bundesliga of de Serie A. Daar heb je ook ineens een overzicht op de standen, de voorspellingen. Eleven Sports, daar heb je een heel groot aanbod. En je favoriete ploeg uit een van de lagere Europese divisies? Ga je gang. Betalend en gratis, het kan beide. Een aanrader is alvast LiveTV, waar je ook alles in een andere taal kan horen. Gratis voetbal en een taal leren, wat wil je nog meer? Sommige vinden het storend, maar het kan wel verademend zijn om ineens te horen hoe je die vreemde naam nu eigenlijk uitspreekt. Je hoeft niet meer de hele tijd voor joker te staan in bepaalde omgevingen. Cruyff zei het al, elk nadeel heeft ook zijn voordeel.

  Rojadirecta, die speelt het eerder richting highligts, maar ook een groot aantal streams zijn hier verzameld. Howard Webb tekende het logo, jij kijkt naar de voetbal. Volledige wedstrijden als je tijd hebt, een samenvatting als het snel moet gaan.

  Waarom toch altijd die voetbal!

  Het vreemde eendje in de bijt is HAHASPORT. Je streamt hier heel wat wedstrijden, maar niet enkel voetbal.

  Tot slot, wel nog een beetje tips. Voetbal streamen via deze sites is over het algemeen niet gevaarlijk. Maar niet alle sites zijn even zuiver op de graat. Omdat de sites toch hun inhoud moeten plaatsen en ergens geld moeten verdienen, gaan ze dit proberen met advertenties of in sommige gevallen proberen ze je naar een opgedwongen abonnement te brengen. En dat is dus niet meer gratis. Pas dus op, een gewaarschuwd mens telt voor twee!

  Gerelateerd

  Comments

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Deel artikel

  laatste artikelen

  Newsletter

  Schrijf je in!