More

  samenwerken met Twoplay.nl

  Vragen over artikelen en blogs

  Als je vragen hebt over een blog of bepaald artikel laat dan gerust een reactie achter bij de betreffende post. Voor algemene vragen kun je ons mailen.

  Samenwerken met TWOPLAY

  Twoplay.nl is een platform dat wordt aangeboden door mensen die geïnteresseerd zijn in sport en gezondheid gerelateerde onderwerpen. Geplaatste berichten vallen in relevante categorieën en zijn geschreven met passie en enthousiasme voor het sport en welzijn. Dit is een omgeving waar merken, bedrijven, diensten en/of producten professioneel en gericht gepromoot kunnen worden.

  Jouw blog op TWOPLAY of Premium Partner worden

  Je kan op verschillende manieren samenwerken met Twoplay. Wij zetten promotie voor bedrijven en instellingen op verschillende manieren in. Samen met jou kijken wij naar wat de beste oplossing is voor jouw doel! Denk hierbij aan:

  • Een blog, inclusief linkverwijzingen naar externe webpagina’s, afbeeldingen en quotes.
  • Een linkverwijzing op onze Homepage als Premium Partner
  • Banners op onze hoofd of subpagina’s
  • Advertenties

  Wij van Twoplay werken samen met relevante partners die actief zijn in de sport wereld of bezig zijn met gezonde voeding en supplementen. Is jouw bedrijf niet sport gerelateerd en wil je toch iets plaatsen? Twijfel niet en neem contact met ons. Wij beschikken over meerdere mogelijkheden om jouw bedrijf op de perfecte manier te kunnen promoten! 

  Je kan ons bereiken via: peterverbaarschotrop@gmail.com